Κάνει μήνυση ο Εθνικός μηνυτής Δήμητρας στον @velopky (για Εθνικό θέμα φυσικά), έρχεται η υπόθεση στην βουλή για άρση ασυλίας και ψηφίζει "ΝΑΙ" η Νίκη


Με αφορμή την σημερινή στάση της Νίκης στο Κοινοβούλιο σχετικά με τη μήνυση του γνωστού και μη εξαιρετέου Παναγιώτη Δημητρά εναντίον του Προέδρου της Ελληνικής Λύσης προκύπτουν αμείλικτα πολιτικά ερωτήματα και εξάγονται βάσιμα συμπεράσματα.


Η υπερψήφιση της άρσης της ασυλίας του κ. Βελόπουλου και η ταύτιση ενός κόμματος που αυτοπροβάλλεται ως χριστιανικό και διεκδικεί τον ρόλο του θεματοφύλακα της πίστης των Ελληνίδων και των Ελλήνων με τον γνωστό πολέμιο της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού είναι πολιτικά ερμηνεύσιμη ή όχι;

Ο άνθρωπος που μηνύει ιερείς για ισλαμοφοβική ρητορική μίσους όπως συνέβη στη Μυτιλήνη (ΠΗΓΗ), στρέφεται επανειλημμένως εναντίον θεσμών και προσώπων και μέχρι πριν λίγα χρόνια είχε υποβάλλει περισσότερες από 5000 καταγγελίες και μηνύσεις για δήθεν ρατσιστικά αδικήματα πορεύεται χέρι-χέρι με τον κ. Νατσιό; (ΠΗΓΗ)

Ενδεικτικά παραθέτουμε μία μήνυση του κου Δημητρά Άλλη μία μήνυση του κου Δημητρά

Η απάντηση είναι καταφατική και η ερμηνεία εδράζεται στην κοινή λογική, η οποία αποδεικνύει ότι η Νίκη καπηλεύεται με αίσχιστο τρόπο το θρησκευτικό συναίσθημα του λαού μας και στην προσπάθειά της να προκαλέσει φθορά στην Ελληνική Λύση, ταυτίζεται με τους εχθρούς του έθνους και της πίστης.

Εν κατακλείδι, πιστοποιείται για πολλοστή φορά ότι για τον κ. Νατσιό και τους συνεργάτες του η προώθηση των μικροκομματικών επιδιώξεων είναι στην κορυφή της ιεράρχησης των προτεραιοτήτων τους.

Οι μάσκες πέφτουν θορυβωδώς…

Ιδού η λίστα της ντροπής

0 Σχόλια